Program

Thursday, 31 October

20.00 - 01.00h Pre-Party, DJ Gregor Tangonaut (CH) - open to the public

 

Friday, 1 November

14.00 - 19.00h DJ Andrea Sorgo (AT)

21.00 - 02.00h DJ Aurélien Niort (FR)

 

Saturday, 2 November

14.00 - 19.00h DJ Birger Haugdal (NO)

19.30 - 21.00h dinner*

21.00 - 02.00h DJ Semeon Kukormin (RU)

 

Sunday, 3 November 

11.00 - 13.00h Swiss brunch*

13.00 - 18.00h DJ Jenni Valli (FI)

18.00 - 19.00h Risotto*

19.00 - 23.00h Afterparty, DJ Irma Gross (CH) - only for participants

 

*catering is not included in the registration package and can be ordered at a later stage